Főoldal » Honlapkatalógus » Áruk és szolgáltatások » Irodai kellékek

Iskolai és irodai ragasztók stiftek
http://www.wts.hu/upload/irodaszer/stiftes-ragaszto-stift 2017-07-18, 9:00 AM

Irodai, iskolai és háztartási kiváló minőségű oldószer mentes ragasztó stiftek.

http://www.wts.hu/upload/irodaszer/stiftes-ragaszto-stift

Márkák: Standard, Nebuló, Pritt stift, Kores, Creative Jungle. Sokféle kiszerelésben. A stift ragasztóval a tiszta, gyors, gazdaságos és pontos ragasztás egyszerűen elvégezhető.

Nebuló színes ragasztó stift 15 grammos kiszerelésben. Színváltós ragasztó stift, hogy lásd hová kerül a ragasztó a papíron. Száradás után a lila szín eltűnik.

A ragasztó stift megragasztja a papírt, kartont, fotót. Kiváló kezdeti tapadás, nem csöpög és nem is folyik, a ragasztott felületet nem károsítja. A ragasztóstift ideális és tiszta megoldást nyújt a háztartási, iskolai és irodai alkalmazásokhoz.

ragasztó stift egészségre káros anyagokat nem tartalmaz, ezért használata gyermekek számára is biztonságos. Célirányosan kenhető, nincs kellemetlen szaga, kimosható, oldószermentes és mérgező anyagot nem tartalmaz.

Ragasztó stift 15 grammos

ragasztó stift száradási ideje kb. 60 másodperc. A ragasztó stiftet a légmentesen záródó kupak védi a kiszáradástól. A munka befejezése után a ragasztó stiftet a kupakkal le kell zárni, különben kiszárad.

ragasztó stift a fontos taneszközök listáján szerepel. Alsósoknak névvel megjelölve, de felső tagozaton is szükség lesz rá és az eszközlistán is szerepel.

A munkafelületre, padlóra került ragasztó még frissen nedves kendővel könnyedén eltávolítható. Száradás után a ragasztó meleg vízzel, néhány perces áztatás után lemosható.

Sokféle papírragasztó létezik és mindegyiknek megvan a maga területe ahol a legjobb teljesítményt nyújtja. A ragasztó stift ebben a tekintetben univerzális. Szinte minden célra megfelel, néha még ipari alkalmazásokban is megállja a helyét.

Látogatók: 91 | Hozzáadta:: wts | Helyezés: 5.0/1 | Címkék (kulcsszavak): Standard, pritt stift, nebuló stift, kores stift, stiftes ragasztó, stift ragasztó, ragasztó stift
Összes hozzászólás: 0
avatar