Főoldal » 2018 » November » 19 » A genothermet használd bátran otthon is a háztartásban!
9:17 PM
A genothermet használd bátran otthon is a háztartásban!

Mindenki tudja, mi az a genotherm, csak azt nem, hogy így hívják. A lefűzhető tasakok és genothermek használata az irattárolás egyik legegyszerűbb módja (kevesebb mint 30 papírlap tárolására), hiszen lyukasztás vagy tűzés nélkül is tárolhatjuk benne iratainkat. A lefűzhető tasakokat további rendszerezés érdekében egy egyszerű mozdulattal iratrendezőbe vagy gyűrűskönyvbe helyezhetjük. A genothermből nem csak A4-es méretű, nyitott vagy lefűzhető verzió létezik, bár tény, ezek a legismertebbek. Ha egy kicsit jobban körülnézünk a papír-írószer boltban vagy irodaszer szaküzletben, akkor jóval szélesebb választékkal találkozhatunk, ha tudjuk, hogy milyen típust keressünk!

Lefűzhető genotherm, tasak (bugyi). Gyakran használt iratok védelmére, lyukasztás nélküli lefűzésére használatos lefűzhető tasak. Felül nyitott, 11 lyukkal ellátott lefűzőcsík. Kiszerelés általában 100 db/csomag. Az iratrendezéshez használt műanyag tasakból található víztisztán átlátszó, színezett, sima és narancsos felületű, lefűzhető, oldalt és felül nyitott, többféle méret és mikronban jelzett, különböző vastagság. Praktikusan tárolhatóak benne a különböző iratok.

Lefűzhető tasak mindennapos használatra. Az univerzális lefűzőrésznek köszönhetően iratrendezőkben és gyűrűskönyvekben is használható. Narancsos felületű, 40 mikron vastag, újrahasznosítható PP anyag. Felül nyitott, melynek köszönhetően a dokumentumok könnyen kiemelhetők a tasakból akár magában az iratrendezőben is. A 11 lefűzőlyuknak köszönhetően bármilyen iratrendezőben, gyűrűskönyvben használható. A4 mérethez. A genothermek között vannak olyanok, amelyek eleve fényképek tárolására lettek kialakítva: egy négyfelé osztott, A4-es műanyag bugyit kell elképzelni. A fotókat megóvja a tapogatástól és egy gyűrűs mappába egyszerűen lefűzhetőek. Szimplán annyit genothermet veszel, amennyire szükséged van a képeidhez.

Lefűzhető genotherm tasak méretek A4 40 50 80 90 130 150 mikron 50 és 100 db felül nyitott A/4 méret tasak (irattartó bugyi).

Megtekintések száma: 383 | Hozzáadta:: wts | Címkék (kulcsszavak): lefűzhető genotherm, irattartó bugyi, iratrendező, víztiszta genotherm, gyűrűskönyv, narancsos felületű genotherm, irattartó tasak, genotherm | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar