Főoldal » 2017 » Május » 17 » A papírkosár vagy irodai szemetes kuka
6:17 PM
A papírkosár vagy irodai szemetes kuka

Fém szemeteskosár irodai papír kosár

A munkahelyen ma már a szemetesvödör helyett inkább a fémhálós papírkosár van használatban. Egyik népszerű irodai tartozék az irodai fém szemetes kuka vagy szemétkosár. A fémhálós irodaszerek családja kedvelt az irodákban. Az egységes és modern látványnak köszönhetően.

Egy néhány kivételtől eltekintve (pl. Curver kuka) a műanyag szemetes kosár gyakran bántja a szemünket, főleg ha jó néhány éve használatban van. Kivételek mindig vannak, mint például a Curver szemetes is. Viszont a fém szemetes kosár időtálló, hosszabb igénybevétel után is újszerű marad.

A fém irodai papírkosár méretei

A magassága lehet 26 cm, 28 cm vagy 30 cm de akár 35 cm is. Ennek függvényében az átmérő arányosan változik. 20 cm-től egészen 29 cm-ig. Értelemszerűen a térfogata is ennek megfelelően 10 litertől 25 literig változhat.

A fémhálós irodai szemetes ezüst és fekete színben is kapható

A fémhálós papírkosár színválasztéka

A fémhálós papírkosár festése többnyire fekete, de néha találkozunk ezüstszínűvel is. Ritkán előfordul kék, angolvörös és fenyőzöld színű is. A legtöbb irodában számít az egységes megjelenés. Az irodai szemetes színe legalább árnyalatában illeszkedjen a többi irodai felszerelés színéhez (pl. pénzkazetta, kulcsszekrény vagy iratrendező). A fekete irodai szemetes többnyire a legtöbb irodabútorhoz jól illeszkedik.

Miért ennyire kedvelt a fémhálós papírkosár?

• divatos és korszerű
• idő tálló, fémből készült termék
• irodába és otthonra is alkalmas
• számos színben rendelkezésre áll
• kisebb és nagyobb méretben is kapható
• nagyon jól szellőzik
• tisztítása könnyű.

Fürdőszobai szemetes

A fémhálós szemét kosár egyik nagy előnye, hogy nem rozsdázik. Nagyszerűen bevált a fürdőszobába, mint fürdőszobai szemetes. Ha fontos a helyigény a victoria irodaszer katalógus tartalmaz kis méretű szemetest is. A fémhálónak köszönhetően a fém kuka nagyon jól szellőzik, tisztítása egyszerű.

Szobai szemetes

A fém szemetes egyre inkább fellelhető a modern háztartásokban is. A fém kosár megállja a helyét, mint szobai szemetes is. A kisebb méret, pedig mint asztali szemetes kuka. Igaz ebbe csak néhány ív papír vagy légpárnás boríték fér csupán.

Sok helyen látható már, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet. Ilyen esetben néhány szemetes kosárra van szükség. Nagyszerű gondolat a papír kosár szélére rögzített névkitűző. A névjegykitűző tartalmazza, hogy melyik szemétkosárban mit gyűjtünk.

Válaszd ki az irodaszer webáruházból egy modern fémhálós papírkosarat és biztos lehetsz benne, hogy irodádnak egyben egy esztétikus tárgya is lesz.

Megtekintések száma: 1467 | Hozzáadta:: wts | Címkék (kulcsszavak): papír kosár, szemetes kosár, szemetes kuka, papírkosár, fürdőszobai szemetes, szobai szemetes, fémhálós papírkosár, irodai szemetes | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar