Főoldal » 2018 » Október » 1 » Egy számológép aminek nem árt a por és a víz
7:44 PM
Egy számológép aminek nem árt a por és a víz

Különleges tervezésű Citizen számológép, amiben nem tesz kárt a szálló por, a fröccsenő zsír vagy a víz sem. A számológép kifejezetten ajánlott kinti használatra vagy szerelőműhelybe, akár szélsőséges körülmények között is. A számológépen levő körkörös gumi perem megvédi a készüléket ütés vagy leesés esetén.


A display 12 digites, könnyen olvasható. A nagyméretű folyadékkristályos display 30 fokban döntött. A kézre álló nyomógombok puha kaucsukból készültek. Az adó számítási funkció hasznos azoknak, akik sokat számolnak nettó és bruttó árral. Az adó beállítása egyszerű és egy gombnyomással előhívhatjuk az áfás árat vagy áfa nélküli árat. Ha hibáztunk a visszatörlő gomb egyszeri segítségével egy-egy karaktert javíthatunk. 3 gombos memória segíti a bonyolultabb számítások elvégzését. Így a zárójeles műveletek vagy törtes számítások is megoldhatók. Az alapműveleteken túl számolhatunk százalékot és négyzetgyököt is vonhatunk. A kijelzőn az egyes műveletek szimbólumai megjelennek, így végig tisztában vagyunk azzal, hogy melyik volt az utoljára megnyomott billentyű.

Citizen WR-3000 vízálló és porálló asztali számológép
A Citizen WR-3000 duális táplálású a megbízható működésért. Szolár panelről és gombelemről is működik. Kíméli az elemet, használaton kívül tíz perc múlva automatikusan kikapcsol. Az elem típusa LR44 és ha kifogyott cserélhető. A puha gumitappancsok megakadályozzák a csúszást és kímélik a bútor felületét. A Citizen WR-3000 méretei valahol a zsebszámológép és egy asztali számológép között van. Közepes méretű, zsebben is elfér, de egy hétköznapi zsebszámológép méreteit meghaladja. Szín választék nincs, csupán fekete színben elérhető, de egy ipari felhasználásra tervezett számológép esetében ez nem is lényeges elvárás.

Csatolmányok: Kiskép 1
Megtekintések száma: 4 | Hozzáadta:: wts | Címkék (kulcsszavak): wr-3000, számológép, vízálló számológép, porálló számológép, Citizen | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 0
avatar